Du er her: Forsiden
Finner du ikke rett bits når du trenger det? Denne skrutrekkeren har bitsene lagret og du trenger ikke å ta i noen av bitsene. Skift fra stjerne til torx, Prøv! Dra bak - vri om og trykk frem og nytt bits er på plass!
299 kr
- +
Skitne flis og fuger? Børster til drill i størrelser: Ø5 cm, Ø10 cm samt kulehode. Sekskantskaft til bruk med boremaskine. Anvendelse: rengøring av flater i kjøkken, bad, bil, båt m.m.
149 kr
- +
Skitne flis og fuger? Børster til drill i størrelser: Ø5 cm, Ø10 cm samt kulehode. Sekskantskaft til bruk med boremaskine. Anvendelse: rengøring av flater i kjøkken, bad, bil, båt m.m.
149 kr
- +
Glem mørtel, visp, bøtte og vatn. Cement Express er klar til bruk for utfylling av småskader, sprekker, spikerhull osv. Fargen er grå, men kan overmales.
129 kr
- +
Fjerner rust over natten! Fjerner korrosjon og preparerer ståloverflaten før maling (etser bort rust). Ferro-Bet Rustfjerner skader ikke metallet ved normal bruk. Ferro-Bet Rustfjerner legger igjen ett beskyttende lag med sink når den tørker.
329 kr
- +
Fjerner overflaterust som rustflekker, rustpartikler og rustrender på behandlet eller ubehandlet overflate, også på betong og belegningstein. Gir overflaten økt motstandsdyktighet mot rust.
249 kr
- +
-1%
Lei av skitne fuger? Fugeimpregnering beskytter fuger mot vanninntrenging. Den har en vannavstøtende effekt og beskytter flatene mot skitt, sopp- og muggangrep. De fleste hus i Norge er trehus. Baderomsveggene har stenderverk av tre. Tre arbeider med fuktighet og temperatur, slik at det alltid vil være noe bevegelse i en flisevegg. De keramiske flisene er stabile, likeså den sementbaserte fugemassen. Bevegelsen på grunn av temperatur/fuktighet må tas ut et sted, og det er mellom flis og fugemasse. Det oppstår små sprekkdannelser som gir kapillar-effekt, slik at såpevann som renner nedover våtromsflaten, suges inn og bak flisene. Dette gir gode vekstforhold for sopp, mugg og alger.
198 kr
- +
-3%
Spray Seal i farge sort, er en gummibasert forsegler som umiddelbart fyller og tetter lekkasjer, sprekker og hull både innendørs og utendørs. En forseglingsspray som kan binde alle typer materialer. Gir en fleksibel og vanntett forsegling som forhindrer fuktinntrengning, rust og korrosjon. Overlegen fleksibilitet også ved temperaturendringer, overflater av forskjellige materialer eller UV-stråling. Har i tillegg lang holdbarhet. Konsistensen gjør at man lett kan fylle igjen og bygge opp så mange lag man ønsker. SpraySeal kan overmales etter at det har tørket. Er egnet for materialer som asfalt/bitumen, murstein, metall, vinyl, plast, PVC, betong og andre overflater. Kan benyttes på alt fra tetting av lekkasjer på soltak, ventilasjoner, avløp, rørledninger/rør og takrenner, til tetting av av små hull og sprekker. Kan brukes året rundt, også på våte overflater.
389 kr
- +
Hola Oval er en fantastisk nyhet for verktøykassen din, – og for arbeidsdagen din. Nå kan du sage ut ovale hull, raskt, enkelt og med et perfekt resultat. Hola Oval er kort fortalt en hullsag du enkelt monterer på drillen din for å lage ovale hull til 1,5 veggboks. Den kan også brukes til dobbel veggboks og quick boks.
1 990 kr
- +
Utrolig effektivt mot laminatgulv som er vanskelige å vaske. HP Clean er en kraftig hurtigvirkende universal rengjører, avfetter og fugeglatter som fjerner ubehagelig lukt og naturlig forurensning på harde og myke overflater. Den har en mild duft, er vannbasert, basisk og biologisk nedbrytbar, samt tilfredsstiller HACCP-normen. Det gjør den trygg i bruk for mennesker, dyr og miljø. Den kan brukes innen- og utendørs, konsentrert eller utblandet med vann. På bildet er produktet brukt ufortynnet.
199 kr
- +
Praktisk konturmåler til kopiering og avtryk av ønskede former og profiler, slik at vinkler og linjer som er uregelmessige, runde og buede, raskt og hurtigt kan overføres til arbeidsemnet. Velegnet til blant anna gulv- og teppelegning samt ved montering gulv og lister.
149 kr
- +
Magpaint Magnetmaling er en type magnetmaling som inneholder en større andel jernpartikler for bedre effekt. Malingen er vannbasert, luktsvak og rustfri. Malingen er en mørk grå maling, som kan overmales med de fleste vanlige veggmalinger i ønsket farge. Den er fin under tapeter eller tavlemaling.
599 kr
- +
SPESIALMIDDEL MOT INSEKTANGREP I TREVERK 5 liter. Mito er et produkt som bekjemper tremit, mark, mott, stripet borrebille, stokkmaur og andre typer insekter i treverk. Mito brukes på ubehandlet trevirke, (malte flater må pusses helt ned til bart treverk om Mito skal trekke inn i underlaget) Benyttes på kledning, bærebjelker, møbler, kister, og lignende ved insektangrep, eller som forebyggende behandling. Mito er vannbasert med Permetrin som virkestoff, dette gir en luktsvak og hurtigtørkende behandling. Mito kan overmales. Mito påføres med lavtrykksprøyte, pensel eller svamp. Forbruk: 5-6 m2 pr liter.
699 kr
- +
Stopp musene en gang for alle! Spesial fugemasse som gnagere IKKE kommer seg igjennom. Produktet brukes til å tette rørgjennomføringer og mindre hull/sprekker.
199 kr
- +
Nyhet! Mus- Rottebørste Mint Proff på 4 meter, nå med avskrekkende lukt. Mus- og rottebørste mint PROFF er et videreutviklet børsteprodukt produsert med rustfri metallkjerne og børster av polypropen (syntetisk fiber) for lang holdbarhet. Produktet ligner på en større versjon av en flaskebørste og tilpasser seg automatisk forskjellige dimensjoner av åpninger, sprekker, hulrom, med mer. Mus- og rottebørsten har i orginal form en diameter på ca. 10 cm. Børsten monteres/festes meget enkelt opp under kledning, hjørnekasser, rundt rørgjennomføringer, i ventiler og sprekker for å hindre inntrekk av mus og rotter i bygninger.
499 kr
- +
Sender ut høyfrekvente bølger som vil holde mus, rotter og kravlende insekter borte. Lyden oppfattes ikke av mennesker eller husdyr. Enheten settes rett i en stikkontakt. Dekker ca. 50 m2.
489 kr
- +
For kort målband? Målebånd på 5 meter med laseravstandsmåler er det perfekte værktøy til å måle avstand med. Med denne enhet kan du raskt og hurtigt måle avstander opp til 40 meter. Målebånd: Båndet er laget av stål og overtrukket med nylon. Bredde på 19 mm og magnetisk endestykke. Båndet kan låses i en ønsket lengde med en trykknap. Belteclips i metal. Avstandsmåler: Måler lengder og kan beregne areal Nøjaktighet på +/- 2 mm Laser klasse II. Lasertype : 630-650nm ; p<1mw Skjermstørrelse: 0,8 tommer skjerm Arbeidstemperaturområde: 0 -40°C Opbevaringstemperaturområde: -20 - 60°C Vanntett og støvtett kvalitet : IP54 Produktstørrelse : 75 x 70 x 40 mm Batteri Li-ion, USB-opladning: Type C Batteritype: Polymer batteri.
399 kr
- +
Gjenoppliver den opprinnelige fargen og utseendet på flekket og matt plast og glassfiber (støtfangere, båt skrog, hagemøbler, skodder). Gjenoppretter farge og utseende på marmor, fliser, gravsteiner, skifer og terrakottafliser der utseendet har falmet. Fornyer og gjenoppretter flat og kalkholdig maling og lakk, matt av forvitring. Gjenoppretter glans og beskytter krom eller polerte metaller; aluminium, krom, messing, bronse.
229 kr
- +
Ringfjerner og lakkfornyer brukes for å glanse opp lakkflater og for å fjerne hvite ringer som sitter i lakkflaten, forårsaket av varme/alkohol/løsemidler. Er i tillegg ypperlig som pussemiddel til kobber og messing, samt til å polere marmor. Inneholder voks.
319 kr
- +
Glatte trapper og gulv? Klar lakk med antislipbelegg som brukes på de fleste underlag som fliser, malte og lakkerte flater, belegg, tre, betong og stein, inne som ute. 1 boks holder til ca. 7-10 m².
399 kr
- +
-1%
Soteks Sotfjerner er en sotkatalysator. Ved forbrenning utvikles en nøytraliserende gass som angriper sot- og tjæreforbindelser. Regelmessig bruk holder røykrør og piper rene, og forhindrer at det oppstår nytt belegg. SOTEKS er renslig, effektivt og lettvint. Ved starten av fyringssesongen, bruk 2 poser hver dag i en uke. Vedlikehold deretter med 1 pose hver 6. til 8. gang du fyrer. Posene legges på bålet når det er oppnådd god fyr og varme i ildstedet.
198 kr
- +
Glem pussepapir og skrape. Stålbørstesæt for drill med kopbørster og skivebørster anvendes til fjernelse af rust/maling på mindre flader, udglatning, matslibning, rengøring af metal/PVC/træ og teksturering af træ. 1 x kopbørste 1" Ø20 mm 1 x Kopbørste 2" Ø50 mm 1 x kopbørste 3" Ø75 mm 1 x skivebørste 1" Ø50 mm 1 x skivebørste 2" Ø75 mm Skaft: Ø6 mm Materiale: metal
199 kr
- +
La barna tegne på veggen! Tavlemaling er en matt, sort alkydmaling for ikke -sugende underlag. Tavlemalingen gir en overflate man kan tegne og skrive på med skolekritt. Ypperlig til dører/ glatte veggflater etc. Tavlemalingen er godkjent for bruk på leker. Brukes ofte sammen med Magpaint magnetmaling for å lage en magnetisk kritt- og oppslagstavle.
269 kr
- +
Glatte tepper og dørmatter? Antiskli teppespray for avpassede tepper. Enkel å anvende, skader ikke gulvet, og holder tepper på plass på gulvet. Passer til tepper som skal ligge på harde gulv, som tregulv, laminat, flis, oljet/lakkert gulv, betong, plast etc. Sprayes på baksiden av teppe.
349 kr
- +
Har du planer om en ny og fin terrasse? Nå kan leige en terrassesliper hos Malia i Ørsta. I staden for og bruke kjemikalier, kan du nå slipe terrassen, heilt supert vist du ønsker og skifte farge. Døgnleige fra 10.00 til 09.00 neste dag. Terrassesliper og tilhørende utstyr skal være rengjort etter bruk. Innlevering til kl. 09.00 påfølgende dag. Husk, det må være tørt når sliping gjennomføres. Malia i Ørsta Anders Hovden Gate 18 6153 Ørsta Tlf: 70330650 Mail: post@bullmann.no
1 490 kr
- +
Meget effektiv på tekstiler, toalett, sko, røyk, matos, søppel osv. X-it Lukt fjerner -er et rent naturprodukt. X-it Lukt fjerner -dreper selve lukt molekylene, og fjerner dermed lukten komplett. X-it Lukt fjerner -dekker ikke til, eller skjuler lukt. Den fjerner den permanent!
129 kr
- +
2 ferdigfylte en-gangs åtestasjoner med 2 voksblokker i hver stasjon. Åtestasjonene er i klar plast, slik at det er enkelt å følge med på om det har vært mus på besøk. Åtet i fellen er en velprøvd gift, som effektivt og raskt utrydder musene der de er ønsket.
199 kr
- +
Ved å legge til sideruter og få sprossen mellom glasset i luken og glasset i siden så liten som mulig, har glassarealet til Aduro 9 blitt utrolig stort. Innsyn til den levende ilden har hele veien vært et avgjørende parameter - derfor sørger en effektiv ruteskyllefunksjon for at soten ikke setter seg på front- eller sideglass. Et tidløst og elegant møbel til det moderne hjemmet. • Nominell effekt • 6,0 kW • Driftsområde • 3-9 kW • Oppvarmningsareal • 30-140 m2 • Virkningsgrad • 81,3% • Energiklasse • A+ • Mål • Røykrør diameter topp/bak • Ø150 mm • Mål (HxBxD) • 95,8 x 50 x 44,7 cm • Avstand fra gulv til senter bakuttak • 84 cm • Avstand fra senter røykstuss til bakkant av ovn • 19,3 cm • Brennkammerbredde • 40 cm • Vedlengde maks • 39 cm • Vekt • 93 kg • Avstand til brennbart materiale • Bak • 20 cm • Til siden • 70 cm • Møbleringsavstand • 80 cm • Avstand til brannmur • 5 cm bak / 30 cm til siden • Godkjenninger • Svanemerket, Norsk Standard 3058, CE & EN13240 • Spesifikasjoner • Konveksjonsovn • Ruteskyll • Primær-, sekundær og tertiær lufttilførsel • Askeskuff
17 900 kr
- +
Målet med Aduro 9.5 har vært å skape en høy ovn - på hele 120 cm - med et hevet brennkammer som gir en enklere betjening og et perfekt innblikk til flammene. Alle tre glass holdes rene av et effektiv ruteskyllesystem. Rommet under brennkammeret er ideelt til oppbevaring av ved og peistilbehør. Vedlengde opptil 39 cm. Effekt: • Nominell effekt • 6,0 kW • Driftsområde • 3-9 kW • Oppvarmningsareal • 30-140 m2 • Virkningsgrad • 81,3 %
21 900 kr
- +
Det moderne og elegante utseendet på Aduro 9.5 Lux kombinert med høyden - 120 cm - gjør denne ovnen ganske spesiell. Aduro 9.5 Lux vil fremstå flott i store rom og i rom med høyt til loftet. Særlige karakteristika ved ovnen er en ekstravagant svart glassluke, nyutviklede grep, en eksklusiv lukkemekanisme og det store oppbevaringsrommet med luke. Svanemerket. Vedlengde opptil 39 cm. Aduro 9.5 Lux kan også tilkobles ekstern luft tilførsel. Effekt: • Nominell effekt • 6,0 kW • Driftsområde • 3-9 kW • Oppvarmningsareal • 30-140 m2 • Virkningsgrad • 81,3 %
23 900 kr
- +
Fibo Trespo baderomsplate Dark Soot S 60x60 cm Flisstørelse. Matriale Fibo baderomsplate består av en solid og stabil 7-lags kryssfiner kjerne. Med høytrykkslaminat i front har du både design og membran i et og samme lag. Dette gir deg et 100% vanntett og miljøvennlig resultat. Fibo sitt store utvalg gjør at du kan få badet du drømmer om.
998 kr
- +
Utbedre småskader og skrammer på lister, dører osv. Denne har både pensel og penn til utbedring i fargen S0502-Y (Bomull).
179 kr
- +
0 kr
- +
En gasspeis er enkel å vedlikeholde og den krever minimal innsats for å få fyr i. De fleste er utstyrt med en fjernstyring som du kan tenne ilden og justere varmen opp eller ned. Mange av gasspeisene har også mulighet for forhåndsprogrammert varmestyring, slik at fyringsøkonomien blir god. En gasspeis tar liten plass og det er enkelt å integrere den i boligens interiør. Velg mellom mange stilige modeller. Vi prosjekterer og bygger din peis etter ønske! Se vårt utvalg på www.varmefag.no Kontakt oss på mail eller telefon slik at vi kan estimere en pris til deg. Malia i Ørsta Anders Hovden Gate 18 6153 Ørsta Tlf: 70330650 Mail: post@bullmann.no
0 kr
- +
-14%
Testvinneren Herregård Maximal er en emulsjonsmaling basert på ren akryl og vanntynnbar alkyd. Inneholder filmbeskyttende midler mot svertesopp. Herregård Maximal er en slitesterk og glansstabil høykvalitetsmaling som gir treverket god beskyttelse mot værpåvirkning og sollysets nedbryting. Herregård Maximal kan brukes på utvendig nytt, gammelt, beiset, malt eller trykkimpregnert treverk. Kan også benyttes på primet metall. Nytt, ferdig grunnet eller bart treverk må først behandles med 1 strøk Gjøco Oljegrunning. Herregård maximal blandes i de fleste farger. Leveres i 3 og 10 liter embalage. Påføres med pensel, rulle eller sprøyte. Se link til teknisk data ark lenger opp.
1 290 kr
- +
Halvmåneformet glassgulvplate som passer til peisovnsseriene Aduro 1.1, Aduro 9 (untatt Aduro 9.7), Aduro 9 Lux samt Aduro 17.
1 799 kr
- +
Kjennetegnes av at den gir god beskyttelse mot falming og nedmatting. Beskytter godt mot fuktighet over tid. Inneholder ekstra filmbeskyttende sopphindrende middel. Tilsatt ekstra lysfilter for lengre holdbarhet. Den har god vedheft til underlaget, og er velegnet til dører og vinduer.
279 kr
- +
Kjennetegnes av at den gir god beskyttelse mot falming og nedmatting. Beskytter godt mot fuktighet over tid. Inneholder ekstra filmbeskyttende sopphindrende middel. Tilsatt ekstra lysfilter for lengre holdbarhet. Den har god vedheft til underlaget, og er velegnet til dører og vinduer.
599 kr
- +
Kjennetegnes av at den gir god beskyttelse mot falming og nedmatting. Beskytter godt mot fuktighet over tid. Inneholder ekstra filmbeskyttende sopphindrende middel. Tilsatt ekstra lysfilter for lengre holdbarhet. Den har god vedheft til underlaget, og er velegnet til dører og vinduer. Trenger ingen grunning.
1 499 kr
- +
Spesielt farge- og glansstabil kvalitet, passer utmerket til krevende farger. Ekstra effektiv mot svertesopp og begroing, like god til lyse som mørke farger. Dekker meget godt og tørker raskt, kun 2 timer mellom strøkene. Ekstreme heftegenskaper. Maling av topp kvalitet til en meget god pris. Selvrensende.
779 kr
- +
Spesielt farge- og glansstabil kvalitet, passer utmerket til krevende farger. Ekstra effektiv mot svertesopp og begroing, like god til lyse som mørke farger. Dekker meget godt og tørker raskt, kun 2 timer mellom strøkene. Ekstreme heftegenskaper. Maling av topp kvalitet til en meget god pris. Selrensende.
1 699 kr
- +
Korall Tak kjennetegnes av at den: Spruter lite og dekker meget godt Gir et perfekt resultat uten skjolder, på en enkel måte. God vedheft og lang åpentid.
449 kr
- +
Korall Tak kjennetegnes av at den: Spruter lite og dekker meget godt Gir et perfekt resultat uten skjolder, på en enkel måte. God vedheft og lang åpentid.
1 199 kr
- +
Korall Treverk kjennetegnes av at den gir den flotteste finish på MDF, trepanel, møbler og listverk.Suveren utflyt uten å sige. Meget brukervennlige penselkvalitet. Dekker meget godt og spruter lite med fyldig konsistens. Spesielt slitesterke og vaskbar overflate til tre, panel, list og møbler. Glansgrad: Matt, Silkematt, Halvblank
249 kr
- +
Korall Treverk kjennetegnes av at den gir den flotteste finish på MDF, trepanel, møbler og listverk.Suveren utflyt uten å sige. Meget brukervennlige penselkvalitet. Dekker meget godt og spruter lite med fyldig konsistens. Spesielt slitesterke og vaskbar overflate til tre, panel, list og møbler. Glansgrad: Matt, Silkematt, Halvblank
699 kr
- +
Korall Treverk kjennetegnes av at den gir den flotteste finish på MDF, trepanel, møbler og listverk.Suveren utflyt uten å sige. Meget brukervennlige penselkvalitet. Dekker meget godt og spruter lite med fyldig konsistens. Spesielt slitesterke og vaskbar overflate til tre, panel, list og møbler. Glansgrad: Matt, Silkematt, Halvblank
249 kr
- +
Korall Treverk kjennetegnes av at den gir den flotteste finish på MDF, trepanel, møbler og listverk.Suveren utflyt uten å sige. Meget brukervennlige penselkvalitet. Dekker meget godt og spruter lite med fyldig konsistens. Spesielt slitesterke og vaskbar overflate til tre, panel, list og møbler. Glansgrad: Matt, Silkematt, Halvblank
699 kr
- +
Korall Treverk kjennetegnes av at den gir den flotteste finish på MDF, trepanel, møbler og listverk.Suveren utflyt uten å sige. Meget brukervennlige penselkvalitet. Dekker meget godt og spruter lite med fyldig konsistens. Spesielt slitesterke og vaskbar overflate til tre, panel, list og møbler. Glansgrad: Matt, Silkematt, Halvblank
249 kr
- +
Korall Treverk kjennetegnes av at den gir den flotteste finish på MDF, trepanel, møbler og listverk.Suveren utflyt uten å sige. Meget brukervennlige penselkvalitet. Dekker meget godt og spruter lite med fyldig konsistens. Spesielt slitesterke og vaskbar overflate til tre, panel, list og møbler. Glansgrad: Matt, Silkematt, Halvblank
699 kr
- +
-1%
Gir et eksklusivt utseende som passer like godt på stuen som på kjøkkenet. Veggene får en matt overflate uten skjolder og skjemmende gjenskinn. Ekstra slitesterk. Spesielt vaskbar overflate tåler hverdagens tøffe krav. Meget god vedheft og lang åpentid. Motstandsdyktig mot de tøffeste flekker som kaffe, ketchup, vin m.m.
79 kr
- +
Gir et eksklusivt utseende som passer like godt på stuen som på kjøkkenet. Veggene får en matt overflate uten skjolder og skjemmende gjenskinn. Ekstra slitesterk. Spesielt vaskbar overflate tåler hverdagens tøffe krav. Meget god vedheft og lang åpentid. Motstandsdyktig mot de tøffeste flekker som kaffe, ketchup, vin m.m.
499 kr
- +
Gir et eksklusivt utseende som passer like godt på stuen som på kjøkkenet. Veggene får en matt overflate uten skjolder og skjemmende gjenskinn. Ekstra slitesterk. Spesielt vaskbar overflate tåler hverdagens tøffe krav. Meget god vedheft og lang åpentid. Motstandsdyktig mot de tøffeste flekker som kaffe, ketchup, vin m.m.
1 299 kr
- +
Mammut Laminat 3081 Everest Beige Oak Pris pr. m2. Mål: 12x188x1845 mm Selges i pakker a` 1.387 m2. Mammut er et 12 mm tykt laminatgulv i tidsriktige design og overflater. Dekorene er elegante med en herskapelig karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. G5 Express clicksystemet gjør gulvet enkelt å legge og er designet for å motstå stor belastning. Mammut kan legges i kommersielle rom med høy slitasje, og er det ypperste innen laminatgulv. Stiller du høye krav til estetikk, kvalitet og slitestyrke, skal du velge Mammut. Mammut er det ypperste innen laminatgulv. Gulvet har en fantastiske overflater og høy motstand mot slitasje. Dekorene er elegante med en herskapelig karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv.
456 kr
- +
Mammut Laminat 4728 Mountain Beige Oak Pris pr. m2. Mål: 12x188x1845 mm Selges i pakker a` 1.387 m2. Mammut er et 12 mm tykt laminatgulv i tidsriktige design og overflater. Dekorene er elegante med en herskapelig karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. G5 Express clicksystemet gjør gulvet enkelt å legge og er designet for å motstå stor belastning. Mammut kan legges i kommersielle rom med høy slitasje, og er det ypperste innen laminatgulv. Stiller du høye krav til estetikk, kvalitet og slitestyrke, skal du velge Mammut. Mammut er det ypperste innen laminatgulv. Gulvet har en fantastiske overflater og høy motstand mot slitasje. Dekorene er elegante med en herskapelig karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv.
456 kr
- +
Gulvet som markerer seg med eleganse og solid kvalitet. Superior Advanced løfter interiøret med et autentisk utseende og en uttrykksfull stil. Et slitesterkt gulv med klikksystem designet for å motstå stor belastning og som gjør gulvet enkelt å montere. 2,131 m2. pr.pakke.
587 kr
- +
Med over 100 forskjellige Bosch Professional maskiner på lager kan vi stort sett levere umiddelbart etter behov. Vinkelslipere, stikksager, boremaskiner, skrumaskiner, borhammere, multimaskiner, muttertrekkere, planslipere, eksenterslipere, bajonettsager, høvler, gipstrekkere, støvsugere, radioer, lykter, varmluftpistoler, dykkpistoler, gipsfresere, Led Arbeidslys, freser, høvler, sirkesager, metallsager, Kapp/Gjærsager, bordsager, kryss lasere, sirkel lasere, roterende lasere, punktlasere, avstandmålere og ikke minst tilbehør. Det vi ikke har på lager, skaffer vi stort sett på en uke. Velkommen til en hyggelig handel!
1 kr
- +
Ek Raw 116123 Pris pr. m2. Selges i pakker a` 1.86 m2. Golvabias nyutviklede gulv Maxwear er en attraktiv kombinasjon av myk følelse og slitestyrke. I et og samme gulv forenes ekstrem tåleevne med slitesterk og behagelig komfort. Den allerede høye komforten forbedres ytterligere med integrasjonen av kork og tåleevnen forbedres av en beskyttende impregnering av klikkfugene. Maxwear er utviklet av Golvabia i samarbeid med Europas mest moderne LVT-produsent. Resultatet er et gulv med unike egenskaper som passer både i krevende hjemmemiljø og offentlig miljø. Den slitesterke overflaten er produsert med en ny patentert teknikk som herder vinyloverflaten og gjør den både sterkere og øker tåleevnen sammenlignet mot et tradisjonelt vinylgulv. Med vinyloverflaten, som kommer med flere forskjellige design, får man et komfortabelt pent gulv. Fortsatt smidig å installere med 5G-klikk og HDF-kjerne. Korkbaksiden gir et integrert underlag med komfort og lyddempende egenskaper. Alle kanter er behandlet med en voksbasert lakk for å minske risikoen for at vann trenger ned i fugene.
1 189 kr
- +
Ooni Koda gassdrevet pizzaovn er svært plasseringsvennlig. 15 minutter etter opptenning er den klar til og steke pizza på drøye 2 minutter. Pizzastørrelse : 30 cm. Utv. mål : 62 x 40 x 31 cm. Vekt : 10kg
4 590 kr
- +
POXYDEKK DEL 2 HERDER. Må brukes sammen med del 1/ 2,7 liter ! Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoxymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft. Malingen danner en vannfast og slitesterk film som står godt mot de fleste kjemikalier og løsemidler. Bestandigheten mot syrer er noe begrenset. Kan brekkes til ønsket farge. Gjøco Poxydekk kan brukes på betong, puss og harde bygningsplater og på tidligere malte flater dersom underlaget er fast. Meget velegnet til industrilokaler, på altaner, kjeller og garasjegulv, vaskerom, husdyrrom etc. Ikke egnet til underlag som er i bevegelse (f eks heltre gulv).
199 kr
- +
POXYDEKK DEL 2 HERDER. Må brukes sammen med del 1/9 Liter ! Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoxymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft. Malingen danner en vannfast og slitesterk film som står godt mot de fleste kjemikalier og løsemidler. Bestandigheten mot syrer er noe begrenset. Kan brekkes til ønsket farge. Gjøco Poxydekk kan brukes på betong, puss og harde bygningsplater og på tidligere malte flater dersom underlaget er fast. Meget velegnet til industrilokaler, på altaner, kjeller og garasjegulv, vaskerom, husdyrrom etc. Ikke egnet til underlag som er i bevegelse (f eks heltre gulv).
410 kr
- +