Meget effektiv på tekstiler, toalett, sko, røyk, matos, søppel osv. X-it Lukt fjerner -er et rent naturprodukt. X-it Lukt fjerner -dreper selve lukt molekylene, og fjerner dermed lukten komplett. X-it Lukt fjerner -dekker ikke til, eller skjuler lukt. Den fjerner den permanent!
129 kr
- +
Glem mørtel, visp, bøtte og vatn. Cement Express er klar til bruk for utfylling av småskader, sprekker, spikerhull osv. Fargen er grå, men kan overmales.
129 kr
- +
Skitne flis og fuger? Børster til drill i størrelser: Ø5 cm, Ø10 cm samt kulehode. Sekskantskaft til bruk med boremaskine. Anvendelse: rengøring av flater i kjøkken, bad, bil, båt m.m.
149 kr
- +
Skitne flis og fuger? Børster til drill i størrelser: Ø5 cm, Ø10 cm samt kulehode. Sekskantskaft til bruk med boremaskine. Anvendelse: rengøring av flater i kjøkken, bad, bil, båt m.m.
149 kr
- +
Praktisk konturmåler til kopiering og avtryk av ønskede former og profiler, slik at vinkler og linjer som er uregelmessige, runde og buede, raskt og hurtigt kan overføres til arbeidsemnet. Velegnet til blant anna gulv- og teppelegning samt ved montering gulv og lister.
149 kr
- +
-1%
Lei av skitne fuger? Fugeimpregnering beskytter fuger mot vanninntrenging. Den har en vannavstøtende effekt og beskytter flatene mot skitt, sopp- og muggangrep. De fleste hus i Norge er trehus. Baderomsveggene har stenderverk av tre. Tre arbeider med fuktighet og temperatur, slik at det alltid vil være noe bevegelse i en flisevegg. De keramiske flisene er stabile, likeså den sementbaserte fugemassen. Bevegelsen på grunn av temperatur/fuktighet må tas ut et sted, og det er mellom flis og fugemasse. Det oppstår små sprekkdannelser som gir kapillar-effekt, slik at såpevann som renner nedover våtromsflaten, suges inn og bak flisene. Dette gir gode vekstforhold for sopp, mugg og alger.
198 kr
- +
-1%
Soteks Sotfjerner er en sotkatalysator. Ved forbrenning utvikles en nøytraliserende gass som angriper sot- og tjæreforbindelser. Regelmessig bruk holder røykrør og piper rene, og forhindrer at det oppstår nytt belegg. SOTEKS er renslig, effektivt og lettvint. Ved starten av fyringssesongen, bruk 2 poser hver dag i en uke. Vedlikehold deretter med 1 pose hver 6. til 8. gang du fyrer. Posene legges på bålet når det er oppnådd god fyr og varme i ildstedet.
198 kr
- +
Utrolig effektivt mot laminatgulv som er vanskelige å vaske. HP Clean er en kraftig hurtigvirkende universal rengjører, avfetter og fugeglatter som fjerner ubehagelig lukt og naturlig forurensning på harde og myke overflater. Den har en mild duft, er vannbasert, basisk og biologisk nedbrytbar, samt tilfredsstiller HACCP-normen. Det gjør den trygg i bruk for mennesker, dyr og miljø. Den kan brukes innen- og utendørs, konsentrert eller utblandet med vann. På bildet er produktet brukt ufortynnet.
199 kr
- +
2 ferdigfylte en-gangs åtestasjoner med 2 voksblokker i hver stasjon. Åtestasjonene er i klar plast, slik at det er enkelt å følge med på om det har vært mus på besøk. Åtet i fellen er en velprøvd gift, som effektivt og raskt utrydder musene der de er ønsket.
199 kr
- +
Stopp musene en gang for alle! Spesial fugemasse som gnagere IKKE kommer seg igjennom. Produktet brukes til å tette rørgjennomføringer og mindre hull/sprekker.
199 kr
- +
Glem pussepapir og skrape. Stålbørstesæt for drill med kopbørster og skivebørster anvendes til fjernelse af rust/maling på mindre flader, udglatning, matslibning, rengøring af metal/PVC/træ og teksturering af træ. 1 x kopbørste 1" Ø20 mm 1 x Kopbørste 2" Ø50 mm 1 x kopbørste 3" Ø75 mm 1 x skivebørste 1" Ø50 mm 1 x skivebørste 2" Ø75 mm Skaft: Ø6 mm Materiale: metal
199 kr
- +
Gjenoppliver den opprinnelige fargen og utseendet på flekket og matt plast og glassfiber (støtfangere, båt skrog, hagemøbler, skodder). Gjenoppretter farge og utseende på marmor, fliser, gravsteiner, skifer og terrakottafliser der utseendet har falmet. Fornyer og gjenoppretter flat og kalkholdig maling og lakk, matt av forvitring. Gjenoppretter glans og beskytter krom eller polerte metaller; aluminium, krom, messing, bronse.
229 kr
- +
Fjerner overflaterust som rustflekker, rustpartikler og rustrender på behandlet eller ubehandlet overflate, også på betong og belegningstein. Gir overflaten økt motstandsdyktighet mot rust.
249 kr
- +
La barna tegne på veggen! Tavlemaling er en matt, sort alkydmaling for ikke -sugende underlag. Tavlemalingen gir en overflate man kan tegne og skrive på med skolekritt. Ypperlig til dører/ glatte veggflater etc. Tavlemalingen er godkjent for bruk på leker. Brukes ofte sammen med Magpaint magnetmaling for å lage en magnetisk kritt- og oppslagstavle.
269 kr
- +
Finner du ikke rett bits når du trenger det? Denne skrutrekkeren har bitsene lagret og du trenger ikke å ta i noen av bitsene. Skift fra stjerne til torx, Prøv! Dra bak - vri om og trykk frem og nytt bits er på plass!
299 kr
- +
Ringfjerner og lakkfornyer brukes for å glanse opp lakkflater og for å fjerne hvite ringer som sitter i lakkflaten, forårsaket av varme/alkohol/løsemidler. Er i tillegg ypperlig som pussemiddel til kobber og messing, samt til å polere marmor. Inneholder voks.
319 kr
- +
Fjerner rust over natten! Fjerner korrosjon og preparerer ståloverflaten før maling (etser bort rust). Ferro-Bet Rustfjerner skader ikke metallet ved normal bruk. Ferro-Bet Rustfjerner legger igjen ett beskyttende lag med sink når den tørker.
329 kr
- +
Glatte tepper og dørmatter? Antiskli teppespray for avpassede tepper. Enkel å anvende, skader ikke gulvet, og holder tepper på plass på gulvet. Passer til tepper som skal ligge på harde gulv, som tregulv, laminat, flis, oljet/lakkert gulv, betong, plast etc. Sprayes på baksiden av teppe.
349 kr
- +
-3%
Spray Seal i farge sort, er en gummibasert forsegler som umiddelbart fyller og tetter lekkasjer, sprekker og hull både innendørs og utendørs. En forseglingsspray som kan binde alle typer materialer. Gir en fleksibel og vanntett forsegling som forhindrer fuktinntrengning, rust og korrosjon. Overlegen fleksibilitet også ved temperaturendringer, overflater av forskjellige materialer eller UV-stråling. Har i tillegg lang holdbarhet. Konsistensen gjør at man lett kan fylle igjen og bygge opp så mange lag man ønsker. SpraySeal kan overmales etter at det har tørket. Er egnet for materialer som asfalt/bitumen, murstein, metall, vinyl, plast, PVC, betong og andre overflater. Kan benyttes på alt fra tetting av lekkasjer på soltak, ventilasjoner, avløp, rørledninger/rør og takrenner, til tetting av av små hull og sprekker. Kan brukes året rundt, også på våte overflater.
389 kr
- +
For kort målband? Målebånd på 5 meter med laseravstandsmåler er det perfekte værktøy til å måle avstand med. Med denne enhet kan du raskt og hurtigt måle avstander opp til 40 meter. Målebånd: Båndet er laget av stål og overtrukket med nylon. Bredde på 19 mm og magnetisk endestykke. Båndet kan låses i en ønsket lengde med en trykknap. Belteclips i metal. Avstandsmåler: Måler lengder og kan beregne areal Nøjaktighet på +/- 2 mm Laser klasse II. Lasertype : 630-650nm ; p<1mw Skjermstørrelse: 0,8 tommer skjerm Arbeidstemperaturområde: 0 -40°C Opbevaringstemperaturområde: -20 - 60°C Vanntett og støvtett kvalitet : IP54 Produktstørrelse : 75 x 70 x 40 mm Batteri Li-ion, USB-opladning: Type C Batteritype: Polymer batteri.
399 kr
- +
Glatte trapper og gulv? Klar lakk med antislipbelegg som brukes på de fleste underlag som fliser, malte og lakkerte flater, belegg, tre, betong og stein, inne som ute. 1 boks holder til ca. 7-10 m².
399 kr
- +
Sender ut høyfrekvente bølger som vil holde mus, rotter og kravlende insekter borte. Lyden oppfattes ikke av mennesker eller husdyr. Enheten settes rett i en stikkontakt. Dekker ca. 50 m2.
489 kr
- +
Nyhet! Mus- Rottebørste Mint Proff på 4 meter, nå med avskrekkende lukt. Mus- og rottebørste mint PROFF er et videreutviklet børsteprodukt produsert med rustfri metallkjerne og børster av polypropen (syntetisk fiber) for lang holdbarhet. Produktet ligner på en større versjon av en flaskebørste og tilpasser seg automatisk forskjellige dimensjoner av åpninger, sprekker, hulrom, med mer. Mus- og rottebørsten har i orginal form en diameter på ca. 10 cm. Børsten monteres/festes meget enkelt opp under kledning, hjørnekasser, rundt rørgjennomføringer, i ventiler og sprekker for å hindre inntrekk av mus og rotter i bygninger.
499 kr
- +
Magpaint Magnetmaling er en type magnetmaling som inneholder en større andel jernpartikler for bedre effekt. Malingen er vannbasert, luktsvak og rustfri. Malingen er en mørk grå maling, som kan overmales med de fleste vanlige veggmalinger i ønsket farge. Den er fin under tapeter eller tavlemaling.
599 kr
- +
SPESIALMIDDEL MOT INSEKTANGREP I TREVERK 5 liter. Mito er et produkt som bekjemper tremit, mark, mott, stripet borrebille, stokkmaur og andre typer insekter i treverk. Mito brukes på ubehandlet trevirke, (malte flater må pusses helt ned til bart treverk om Mito skal trekke inn i underlaget) Benyttes på kledning, bærebjelker, møbler, kister, og lignende ved insektangrep, eller som forebyggende behandling. Mito er vannbasert med Permetrin som virkestoff, dette gir en luktsvak og hurtigtørkende behandling. Mito kan overmales. Mito påføres med lavtrykksprøyte, pensel eller svamp. Forbruk: 5-6 m2 pr liter.
699 kr
- +
Har du planer om en ny og fin terrasse? Nå kan leige en terrassesliper hos Malia i Ørsta. I staden for og bruke kjemikalier, kan du nå slipe terrassen, heilt supert vist du ønsker og skifte farge. Døgnleige fra 10.00 til 09.00 neste dag. Terrassesliper og tilhørende utstyr skal være rengjort etter bruk. Innlevering til kl. 09.00 påfølgende dag. Husk, det må være tørt når sliping gjennomføres. Malia i Ørsta Anders Hovden Gate 18 6153 Ørsta Tlf: 70330650 Mail: post@bullmann.no
1 490 kr
- +
Hola Oval er en fantastisk nyhet for verktøykassen din, – og for arbeidsdagen din. Nå kan du sage ut ovale hull, raskt, enkelt og med et perfekt resultat. Hola Oval er kort fortalt en hullsag du enkelt monterer på drillen din for å lage ovale hull til 1,5 veggboks. Den kan også brukes til dobbel veggboks og quick boks.
1 990 kr
- +