Interiørmaling
Kåret til "Best i Test" i Gjør det selv 2019! Gjøco Interiør 10 er en luktsvak vanntynnbar ren akrylmaling for innendørs bruk. Dekker godt og gir en slitsterk overflate som er lett å holde ren. Ideell som veggmaling. Anvendes på bygningsplater, puss, betong, glassfiberstrie, miljøstrie, tidligere malte flater etc.
Lagerstatus: 8
kr 299
- +
LADY Pure Colors lune, supermatte finish gir en unik, vakker fargeopplevelse hvor ektheten i fargene kommer til sin rett. Fargene fremstår som roligere og jevnere, og sterke farger oppleves mykere. Malingen er av beste kvalitet og mer slitesterk enn tradisjonelle matte malinger.
Lagerstatus: 8
kr 649
- +
LADY SUPREME FINISH 40 HVIT BASE 2,7 L LADY Supreme Finish suverene utflyt gir panel, listverk, møbler, dører og vinduskarmer en jevn og vakker overflate. Resultatet fremstår som både sanselig og uovertruffent perfekt.
Lagerstatus: 18
kr 799
- +
Jotun og markedets mest robuste veggmaling – nå enda mattere! LADY Wonderwall gjør det enkelt å holde veggen pen over tid. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge. Varig vakre, matte vegger!
Lagerstatus: 6
kr 549
- +
SENS Vegg panel list 07 er trygg fra første strøk. SENS er en helsevennlig malingsserie. SENS har ingen malingslukt eller skadelig avdamping. SENS Vegg panel list 07 gir et fint, holdbart resultat.
Lagerstatus: 1
kr 599
- +
Alle Rom er en robust, slitesterk, flekkavvisende og vaskbar akrylmaling for innendørs bruk, og har en nydelig matt finish. Den gir ingen skjolder etter vask og har god dekk på to strøk. Benyttes som mellom- og toppstrøk på vegger av f.eks. overmalbar tapet, bygningsplater, MDF, glassfiberstrie, vev, tapet, puss, mur, betong og sandsparkel. Brukes i alle rom, ikke våtrom. Blandes i alle farger!
Lagerstatus: 4
kr 499
- +
BUTINOX SPERRENDE MALING HVIT BASE 3 liter. BUTINOX Inteirør Sperrende maling er en vannbasert, matt og løsmiddelfri akrylmaling til innendørs bruk. Det er en effektiv kombinasjonsmaling, sperregrunning og toppstrøk i ett! Sperrende Maling kan brukes på panel, slette vegger og i tak. Malingen bygger en sterk og svært vaskbar overflate som sperrer for gjennomslag av kvist, sot, nikotin og vannskjolder. Samtidig som den danner en pen og matt overflate. Produktet kan blandes i lyse farger.
Lagerstatus: 2
kr 739
- +
GULVMALING 40 VANNTYNNBAR A-BASE. Gulv 40 vanntynnbar er en vanntynnbar gulvmaling basert på polyuretanmodifisert alkyd. Malingen har gode påføringsegenskaper, god utflyt og er meget slitesterk. Benyttes på innendørs tregulv og gammel betong. Kan også benyttes utendørs på gamle betonggulv. Må ikke benyttes på ny betong eller på fuktige flater.
Lagerstatus: 2
kr 598
- +
-0%
Gjøco Interiør 02 er en helmatt, vanntynnbar, luktsvak og refleksfri PVA-maling. Benyttes til grunning og dekkmaling i tak av betong, bygningsplater, puss, vev og sandsparkel. 3 liters embalage.
Lagerstatus: 1
kr 298
- +
-14%
JOTUN GRUNNING FOR TAPET 3 L Hvit interiørgrunning basert på akrylmodifisert PVA (kopolymer). Egenskaper og fordeler Produktet hindrer blæring og skjøtreisning. Ulike tapeters struktur og sug vil påvirke påføring og forbruk. Enkelte tekstiltapeter egner seg ikke for overmaling da noen av trådene vil løsne og danne et lurvete utseende. Bruksområde Benyttes som grunning for vanntynnet maling på de fleste tekstil-/og papirtapeter samt ny glassfiberstrie og ny miljøtapet. Produktet anbefales kun til innendørs bruk.
Lagerstatus: 3
kr 299
- +
-17%
JOTUN GRUNNING/LIM FOR VÅTROM 3 liter. JOTUN Grunning og lim for våtrom er en vanntynnet spesialgrunning og lim som sammen med JOTUN Glassfiberstrie Fin Våtrom / JOTUN Glassfiberstrie Lav Våtrom og LADY Aqua / JOTAPROFF AquaTech / JOTAPROFF Våtrom 20 inngår i Jotuns våtromssystem. Godkjent av Byggebransjens våtromsnorm (BVN). Bruksområde Forliming, liming og grunning av JOTUN Glassfiberstrie Fin Våtrom og JOTUN Glassfiberstrie Lav Våtrom. Produktet anbefales kun til innendørs bruk. Produktet inngår i Jotuns Våtromssystem anbefalt av Fagrådet for Våtrom. Underlag Godkjent underlag i systemet er betong, puss og gipsplater. Våtromsspon er ikke godkjent underlag for Jotuns Våtromssystem
Lagerstatus: 2
kr 499
- +
JOTUN HEFTGRUNNING UNIVERSAL (2,7L) Egenskaper og fordeler Lett å stryke, tørker meget raskt. Lett å slipe. Produktet hefter og fyller godt. Gir et godt underlag for overmaling. Bruksområde Til innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f.eks. malte blanke flater og innendørs treverk. Gir et godt underlag for sparkel. Produktet skal ikke brukes på veggsparkel/skjøtesparkel.
Lagerstatus: 8
kr 429
- +
Jotun Kvist- og sperregrunning 2,7 liter. Best i test! Nå får du grunning og kvistlakk i ett. Produktet sperrer og isolerer. Produktet begrenser muligheten for gjennomslag fra kvister, gulnet panel, sot, nikotin, tusj og reduserer misfarging fra vann- og oljeløste fargestoffer. Kvistgjennomslag er et naturlig fenomen som over tid alltid vil kunne gjøre seg gjeldende.
Lagerstatus: 6
kr 448
- +
-0%
JOTUN LADY AQUA HVIT-BASE 2,7L. LADY Aqua - vakre silkematte våtromsvegger Har du lyst til å fornye badet? Med malte vegger på badet kan man skifte farge uten spesielt mye innsats, det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte. LADY Aqua våtromsmaling inngår i Jotuns våtromssystem, er fuktbestandig og gir deg allikevel vakre silkematte våtromsvegger.
Lagerstatus: 4
kr 598
- +
LADY Minerals er en kalkmatt mineralmaling som gir vakre vegger med kalket overflate og unikt fargeuttrykk. Bruksområde: Til slette vegger på underlag som bygningsplater, puss, betong og sparklede flater for innendørs bruk i tørre rom. I slitasjeutsatte områder og ved risiko for vannsøl anbefales påføring av LADY Minerals Sealer.
Lagerstatus: 7
kr 799
- +
LADY Minerals Revive forvandler ujevne underlag til vakre betongaktige vegger. Endelig en løsning for enkel og tidsriktig fornyelse av rom som virkelig trenger det! De fleste har et rom hvor oppussingen virker så tidkrevende at den stadig utsettes. Det være seg rom med mønstrede glassfiberstrier eller ujevne underlag som roper etter fornyelse. LADY Minerals Revive påføres enkelt med rull og sparkelspade. Resultatet er vakre, mineralske vegger med unikt fargeuttrykk og taktilitet. Se link ovenfor for mer informasjon og hvordan det gjøres.
Lagerstatus: 3
kr 1 290
- +
LADY PERFECTION 3L HVIT BASE LADY Perfection gir perfekt, heltmatt tak. Er enkel å påføre - uten drypp og søl. Gir et vakkert og skjoldfritt resultat. Stort fargeutvalg. Dekkgaranti. Bruksområde Til slette tak som f.eks. bygningsplater, puss, betong, vev og sandsparkel. Til innendørs bruk i tørre rom. Til tak av trepanel anbefales LADY Supreme Finish.
Lagerstatus: 5
kr 349
- +