Tilbehør X Lock
Mål: 125X22,2 3MM. Til kapping av byggeplassmaterialer, betong, armert betong, teglstein, kalksandstein osv. Produktdetaljer: X-LOCK Standard for Universal-diamantskjæreskiven gir pålitelige kutt ved bruk på vanlige byggematerialer. Den optimaliserte diamantmatrisen gir solide resultater takket være skivens høye kvalitetsstandarder. Boschs diamantkompetansesenter i Sveits kvalitetssikrer disse standardene slik at de leverer kontinuerlig og konsekvent kvalitet. X-LOCK-skjæreskivene passer også til standard vinkelslipere. Rask og enkel skifting av skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.
Lagerstatus: 2
kr 341
- +
Mål: 125X22,2X1,6 MM. Produktdetaljer: X-LOCK Expert for Metal-skjæreskiven har kraftig kutteytelse i metall med maksimal sikkerhet. Skiven er laget av førsteklasses aluminiumoksid med avansert fenolharpiks som tåler krevende bruk, samtidig som resultatet blir godt. I tillegg sikrer et nøyaktig produsert glassfibernett høy stabilitet og sikkerhet ved kutting. Bosch-skjæreskiver oppfyller de strengeste sikkerhetskravene, som EN 12413, FEPA og oSa. X-LOCK-skjæreskivene passer også til standard vinkelslipere. Rask og enkel skifting av skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.
Lagerstatus: 23
kr 31
- +
Mål: 125X22,2X1,0MM Kutter nær sagt alt uten skiveskifte Skjæreskive for metall, rustfritt stål, ikke-jernholdig metall, stein, myke fliser, marmor og plast. Produktdetaljer: X-LOCK Multi Construction-skjæreskivene skjærer nesten hva som helst uten at du må skifte skiver. De er laget av en spesiell blanding av slipende materiale som gjør at de kan brukes på ulike materialer. I tillegg gir den tynne skiven enkel og rask skjæring med lite bruk av makt, produserer mindre støy og støv, og hindrer blå misfarging eller kantformasjon. X-LOCK-skjæreskivene passer også standard vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.
Lagerstatus: 17
kr 35
- +
Mål: 125X22,2X6MM Produktdetaljer: X-LOCK Expert for Metal-slipeskiven har imponerende lang levetid og maksimal sikkerhet ved bruk på metall. Skivens førsteklasses slipende korn i aluminiumoksid, utvalgte funksjonelle fyllstoffer og tilsetninger i en moderne matrise av fenolharpiksbinding er spesielt egnet for bruk på metall. Den presisjonsproduserte glassfiberduken sikrer ekstra høy skivestabilitet og maksimal arbeidssikkerhet. X-LOCK-slipeskiver passer også til standard vinkelslipere. Rask og enkel skifting av bundede skiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.
Lagerstatus: 7
kr 50
- +