Anolyte Desinfeksjon
Anolyte Desinfeksjon 0,5 liter med spraytut. Elyte Anolyte Desinfeksjon er et alkoholfritt desinfiseringsmiddel som kan brukes overalt hvor det er berøring! Elyte Anolyte dreper alt av virus, sopp og bakterier, også Covid-19. Stoffet blir produsert med vann fra Snåsa i Trønderlag og har dokumentert effekt og er godkjent av statens Legemiddelverk. Elyte Anolyte kan brukes overalt hvor det er berøring, som for eksempel på spisebordet, i sofaen, på klær, i dusjen, i bilen, i garasjen og på kjøkkenbenken, for å nevne noen plasser. Virkestoffet i Elyte Anolyte Desinfeksjon heter hypoklorsyre, det er dette virkestoffet som dreper alt av virus, sopp og bakterier. Det er alkoholfritt, fri for klor og skånsom mot hud og hår. Elyte Anolyte setter ingen flekker, merker eller lukt og skal lufttørke. Etter middelet har landet - vil alt av virus, bakterier og sopp være borte på under 1 minutt! Du bruker det ved å stå 1- 2 meter bort fra område du skal spraye på, og det er viktig å spraye oppover og ikke nedover. Etter at du har sprayet skal det lufttørkes. Verre er det ikke! Dokumentasjon Elyte Anolyte er godkjent av Statens Legemiddelverk til teknisk bruk i helse – og sykepleie. Elyte Anolyte har en PH- verdi på 5-7, er ikke- giftig ikke- irriterende. Elyte Anolyte inneholde hypoklorsyre som er et FDA godkjent stoff. Elyte Anolyte er godkjent som vannbehandlingskjemikalie til bruk i drikkevann, sentralt på vannverk og lokalt i bygninger/ internt fordelingsnett. Elyte Anolyte er deklarert i det norske produktregisteret med deklarasjonsnummer: 633972. Produktet har dokumentert effekt mot alle typer virus, bakterier og sopp definert etter standardene EN14476:2013+A2:2019, inkludert alle coronavirus, SARSCoV-2(Covid – 19) og Murinenorovirus. EN13727 kvantitativ test for å evaluere bakteriedrepende aktivitet. EN13624 kvantitativ test for å evaluere soppdrepende aktivitet.
Lagerstatus: 2
kr 129
- +
Anolyte Desinfeksjon 5 liter. Elyte Anolyte Desinfeksjon er et alkoholfritt , så og si luktfritt desinfiseringsmiddel som kan brukes overalt hvor det er berøring! Elyte Anolyte dreper alt av virus, sopp og bakterier, også Covid-19. Stoffet blir produsert med vann fra Snåsa i Trønderlag og har dokumentert effekt og er godkjent av Statens Legemiddelverk. Elyte Anolyte kan brukes overalt hvor det er berøring, som for eksempel på spisebordet, i sofaen, på klær, i dusjen, i bilen, i garasjen og på kjøkkenbenken, for å nevne noen plasser. Virkestoffet i Elyte Anolyte Desinfeksjon heter hypoklorsyre, det er dette virkestoffet som dreper alt av virus, sopp og bakterier. Det er alkoholfritt, fri for klor og skånsom mot hud og hår. Elyte Anolyte setter ingen flekker, merker eller lukt og skal lufttørke. Etter middelet har landet - vil alt av virus, bakterier og sopp være borte på under 1 minutt! Du bruker det ved å stå 1- 2 meter bort fra område du skal spraye på, og det er viktig å spraye oppover og ikke nedover. Etter at du har sprayet skal det lufttørkes. Verre er det ikke! Dokumentasjon Elyte Anolyte er godkjent av Statens Legemiddelverk til teknisk bruk i helse – og sykepleie. Elyte Anolyte har en PH- verdi på 5-7, er ikke- giftig ikke- irriterende. Elyte Anolyte inneholde hypoklorsyre som er et FDA godkjent stoff. Elyte Anolyte er godkjent som vannbehandlingskjemikalie til bruk i drikkevann, sentralt på vannverk og lokalt i bygninger/ internt fordelingsnett. Elyte Anolyte er deklarert i det norske produktregisteret med deklarasjonsnummer: 633972. Produktet har dokumentert effekt mot alle typer virus, bakterier og sopp definert etter standardene EN14476:2013+A2:2019, inkludert alle coronavirus, SARSCoV-2(Covid – 19) og Murinenorovirus. EN13727 kvantitativ test for å evaluere bakteriedrepende aktivitet. EN13624 kvantitativ test for å evaluere soppdrepende aktivitet.
Lagerstatus: 2
kr 699
- +
Anolyte Desinfeksjon 6 x 0,5 liter. Elyte Anolyte Desinfeksjon er et alkoholfritt desinfiseringsmiddel som kan brukes overalt hvor det er berøring! Elyte Anolyte dreper alt av virus, sopp og bakterier, også Covid-19. Stoffet blir produsert med vann fra Snåsa i Trønderlag og har dokumentert effekt og er godkjent av statens Legemiddelverk. Elyte Anolyte kan brukes overalt hvor det er berøring, som for eksempel på spisebordet, i sofaen, på klær, i dusjen, i bilen, i garasjen og på kjøkkenbenken, for å nevne noen plasser. Virkestoffet i Elyte Anolyte Desinfeksjon heter hypoklorsyre, det er dette virkestoffet som dreper alt av virus, sopp og bakterier. Det er alkoholfritt, fri for klor og skånsom mot hud og hår. Elyte Anolyte setter ingen flekker, merker eller lukt og skal lufttørke. Etter middelet har landet - vil alt av virus, bakterier og sopp være borte på under 1 minutt! Du bruker det ved å stå 1- 2 meter bort fra område du skal spraye på, og det er viktig å spraye oppover og ikke nedover. Etter at du har sprayet skal det lufttørkes. Verre er det ikke! Dokumentasjon Elyte Anolyte er godkjent av Statens Legemiddelverk til teknisk bruk i helse – og sykepleie. Elyte Anolyte har en PH- verdi på 5-7, er ikke- giftig ikke- irriterende. Elyte Anolyte inneholde hypoklorsyre som er et FDA godkjent stoff. Elyte Anolyte er godkjent som vannbehandlingskjemikalie til bruk i drikkevann, sentralt på vannverk og lokalt i bygninger/ internt fordelingsnett. Elyte Anolyte er deklarert i det norske produktregisteret med deklarasjonsnummer: 633972. Produktet har dokumentert effekt mot alle typer virus, bakterier og sopp definert etter standardene EN14476:2013+A2:2019, inkludert alle coronavirus, SARSCoV-2(Covid – 19) og Murinenorovirus. EN13727 kvantitativ test for å evaluere bakteriedrepende aktivitet. EN13624 kvantitativ test for å evaluere soppdrepende aktivitet.
Lagerstatus: Fjernlager
kr 699
- +
Elektrisk fogger på 1200 watt til bruk med Anolyte desinfeksjon. Ypperlig for bruk til idrettshaller, større butikker, skoler, bilhaller osv. Produktet sprer anolyte desinfeksjon som en damp 8-10 meter, og etterlater seg ingen «våte» overflater
Lagerstatus: Fjernlager
kr 9 390
- +
Sett bestående av oppladbar fogger med 0,5 liter Anolyte desinfeksjon. Perfekt for en rask og effektiv desinfeksjon. Sprøyter en sky med Anolyte desinfeksjon 1-2 meter. Fyll på med Anolyte desinfeksjon og den fordeler milliarder av partikler på 0,8 MY(micros) som lufttørkes, og etterlater seg ingen "våte" overflater. En minifogger med nanopartikler perfekt til kontoret, mindre butikker, treningsenter, i hjemmet og i bil osv. Oppladbar med USB Type C 4800mAh, batteriet holder ca til 70 minutters bruk. Tanken rommer 200 ml. Etterfylling etter 10 minutters fogging. Brukertips Generelt: Spray rolig i sirkelbevegelse i og over det ønskede området i ca 20 sekunder. La deretter foggen legge seg i ca 10 sekunder.
Lagerstatus: 2
kr 2 590
- +